Published on Oct 6, 2012 by

We Are Change Rotterdam was bij het congres “Grip op je vermogen” op 6 oktober 2012 te Den Haag. Ruud Lubbers was minister-president van 1982 tot 1994; UNHCR voorzitter; Club van Rome erelid; Minister van Staat, bezocht Bilderberg 4 maal. (1983, 1991, 1992, 1994) Wij vroegen hem naar de declaraties van Eurocommissaris voor de deelname aan de Bilderberg Conferentie. Ook vroegen we naar zijn eigen deelname aan de Bilderberg Conferenties. De voormalig minister-president maakte overduidelijk een zeer gehaaste indruk.

http://www.wearechangerotterdam.tv

  • JNiemoller

    Aluhoedje te koop aluhoedje te koop…..

  • Want, jij bent eruit gegroeid?

  • Het is ronduit schandalig dat de mensen die “onze democratie” leiden en vormgeven, denken tegelijkerijd ook geheimen te mogen hebben naar hun kiezers. Er was een tijd dat dit als hoog-verraad werdt gezien, en niet zonder reden.

    Slechts alleen mensen die bij hun aanschouwing van de realiteit niet verder komen dan “Aluhoedje”, staan naar mijn mening nog lager. Je medemens neerhalen omdat deze zich zorgen maakt over de bescherming van en het in eer herstellen van kernpunten in de samenleving als Vrijheid, Openheid & Gerechtigheid, is nog frustrerender dan een corrupt politici, mede doordat juist deze corruptie hoogtij viert door de desintresse en ongeintereseerde, passieve houding van eerder genoemde. Moreel verwerpelijk, en bijzonder schadelijk. ;)

  • Hier neem ik mijn aluhoedje voor af Niels! ;) Thx!