Gokken U en Uw familie op het juiste paard?

Toen de Amerikaanse regering herhaalde waarschuwingen door zijn eigen wetenschappers negeerde en niet getest genetisch gemodificeerde (GM) gewassen in ons milieu en voedselvoorziening toelieten, was dat een gok van ongekende omvang. De gezondheid van alle levende wezens en alle toekomstige generaties werden in gevaar gebracht door een infantiele-technologie.

Na twee decennia hebben artsen en wetenschappers een trend ontdekt die aantoont dat dezelfde ernstige gezondheidsproblemen gevonden in proefdieren, vee en huisdieren die zijn gevoed met genetisch gemodificeerd voedsel, nu in stijgende lijn worden aangetroffen onder de Amerikaanse bevolking. Van mensen en dieren die stoppen met het eten van genetisch gemodificeerd voedsel, verbetert de gezondheid alleen maar.

Deze baanbrekende documentaire geeft overtuigend bewijs en helpt ons de steeds slechter wordende gezondheid van de Amerikanen te begrijpen. Tevens bied de film een recept voor de bescherming van onszelf en onze toekomst.

Genetic Roulette – The Gamble of our Lives from Raudne Tervis on Vimeo.