[iedere week staan de zoeklichten gericht op een documentaire die wat extra aandacht verdient, en daarom een week lang op de voorpagina blijft plakken.]

Deze week staan de zoeklichten gericht op:

Nazi’s: The Occult Conspiracy

Nazi’s: The Occult Conspiracy is een documentaire over de manier waarop Adolf Hitler en het nazi-regime gebruik maakte van oude mystiek en occultisme om de oorlog te winnen. De nazi’s gebruikte ook occulte mind control technieken om Duitsers te hersenspoelen zodat ze zichzelf zouden zien als een opperras.
Astrologie, Reïncarnatie, een nieuwe bloed religie. In deze huiveringwekkende maar fascinerende blik op recent historische gebeurtenissen ontdekken we hoe nazi-opvattingen waren gebaseerd op een verdraaiing van oude mythen, heidense tradities en van het occulte op zich.
In hun zoektocht om het Arische super ras te creëren lieten de nazi’s geen mythe of religie onbenut. Met behulp van astrologische prognoses in het plannen van veldslagen, pendulums om geallieerde slagschepen te lokaliseren, de profetieën van Nostradamus om de geallieerden de stuipen op het lijf te jagen, en heilige symbolen, zoals Nordic runes, om hun strijders te inspireren om te vechten.
Nazi’s: The Occult Conspiracy onderzoekt de verontrustende manier waarop het Derde Rijk occulte praktijken linken met politieke doelstellingen en op die manier een terreurbewind creëerde die zijn weerga niet kende.

 
 

->Meer over oorlog