Zo’n beetje iedereen is bezig met 21 dec 2012. Wat zal er gebeuren? Is het het einde van de wereld? Een nieuw begin voor de mensheid? Of gewoon nog een jaar op de kalender?

Brave Archer Films presenteert ’2012 Crossing Over, a new beginning. ‘De docu onderzoekt een positief spiritueel perspectief op de gebeurtenissen van Dec 21, 2012. De galactische uitlijning, het ontwakende bewustzijn, de cycli van de evolutie, ons binair zonnestelsel met Sirius, de angst agenda in de media en wie er achter zit. Liefde vs Angst en nog veel meer.

De film zit vol met verbazingwekkende openbaringen van de huidige tijd waarin we leven, van uitzonderlijke astroloog en leraar Santos Bonacci, geestelijke leiders Bud Barber, George Neo en nog veel meer. De Docu is volledig geschoten in Full HD, geïllustreerd met high-end animaties en bevat originele muziek van Jonathan Kent.

http://www.bravearcherfilms.com/