Change is on the Horizon is het epische verhaal van hoe de wereld haar ziel verloren heeft en hoe het die weer terug zal winnen.

Deel 1 Dawn of the Golden Age – Bespreekt hoe Saint Germain heeft bijgedragen tot het begin van een “verlicht tijdperk” dat al snel in de duisternis viel onder de helmen van de Illuminati en de corrupte maçonnieke orde.

Deel 2 – The American Federal Empire. Amerika was altijd bedoeld een stralende baken van vrijheid en welvaart in de wereld te zijn. Maar de machinaties van de Britse bankiers en de Rothschilds hebben al snel alles wat goed was in dit land om zeep geholpen.

Deel 3 – The Farmer Claim Program – laat zien hoe een rechtzaak er in het begin van 1990 geleid heeft tot de oprichting van NESARA, de Nationale Economische Veiligheids-en Reformatie Wet die uiteindelijk de plannen van de Nieuwe Wereld Orde zal verscheuren.