[iedere week staan de zoeklichten gericht op een documentaire die wat extra aandacht verdient, en daarom een week lang op de voorpagina blijft plakken.]

Deze week staan de zoeklichten gericht op:

2012: Mayan Prophecy and the Shift of the Ages

Is 21 december 2012 het einde van de wereld zoals wij die kennen? Klimaatverandering lijkt onvermijdelijk met talloze orkanen, aardbevingen en ontelbare rampen over de hele wereld in de afgelopen jaren. Wat wisten de oude Maya’s en waarom hechten ze zo’n belang aan deze datum? Nu we zo dicht in de buurt van deze einddatum van de Maya-kalender komen, wordt de mensheid geconfronteerd met wat misschien wel de moeilijkste hindernis van alle tijden is… een diepgaande verandering in onszelf. Deze raadselachtige film onthult de andere kant om de 2012 Engima;
* De onderliggende mysteries van 2012
* De ware aard van Tijd
* Huidige Evolutie van het Menselijk Verstand
Geoff Stray en Philip Coppens nemen ons mee op een reis door de Maya-mysteries om een verrassend perspectief te ontdekken over 2012, de verloren betekenis van de grote cyclus van de eeuwen. Ze dagen de “dag des oordeels profeten” uit en beweren dat 2012 niet het apocalyptische einde der tijden is, het is in feite slechts het begin. De tijd zal het nooit meer hetzelfde zijn.

 
 

->Meer over 2012