Leuk om te zien dat er zich langzaam aan wat gebruikers op deze website registreren.
Uit De Diepte is nog een redelijk nieuwe site en alle begin is moeilijk, des te leuker om te zien dat er dus langzaam wat mensen interesse tonen.

Even wat huishoudelijke mededelingen,
Als je een account maakt op deze site kun je zelf ook artikelen plaatsen. Als het goed is kun je via de interface zelf berichten plaatsen die dan eerst bij mij terrecht komen zodat ik kan beoordelen of het wel geschikt is voor op de site. Mochten er vragen over zijn laat dat dan in de comments hieronder even weten.
Het is voor mij allemaal erg nieuw want ook voor mij is het de eerste keer dat ik een site “run” dus vragen en opmerkingen zijn meer dan welkom!

Ook hebben we sinds vandaag een forum waar naar hartenlust gediscussieerd kan worden. Maak je een account op Uit De Diepte.nl heb je meteen een account op het forum dus je hoeft je niet nog eens apart op het forum te registreren.

Verder zou ik zeggen reageer lekker op de films die je ziet zodat het hier een gezellige en informatieve site wordt.

Groet,
Ron

 • Hoi DareDevil,
  Bedankt voor het compliment!

  Wees welkom :)

  /Ron

 • DareDevil

  Hoi,

  Mooie site, mooie films! Ga zo door!

 • Nico de Verhalenman

  Vandaag deze site ontdekt. Jammer dat het allemaal nodig is, maar complimenten voor de mensen die de moeite nemen belangrijk nieuws te delen. Ik doe dit op mijn eigen website op een bescheiden schaal, maar merk wel dat er behoefte is informatie. Ik ga deze site in de gaten houden en wie weet een steentje bijdragen.

  • Ron

   Hoi Nico,

   Dank je wel voor je berichtje en je complimenten!
   Inderdaad jammer dat het allemaal nodig is, maar nodig is het, en hard ook!
   Voel je vrij en welkom om wat bij te dragen. Een beetje diversiteit kan nooit kwaad! ;)

   Nogmaals bedankt en welkom!

   /Ron