[iedere week staan de zoeklichten gericht op een documentaire die wat extra aandacht verdient, en daarom een week lang op de voorpagina blijft plakken.]

Deze week staan de zoeklichten gericht op:

2012 Revolution: World Awakening

Documentaire over de huidige stand van zaken in de wereld, met een gedetailleerde analyse van het systeem van controle dat ons aan de rand van het verliezen van veel van onze rechten en vrijheden heeft gebracht.. Waar is dat begonnen? Hoe hebben we het allemaal laten gebeuren? En wat is de oplossing?
In de film zie je interviews met experts en beroemdheden die allemaal het gevoel hebben dat er behoefte is aan een verandering op aarde, een wereldwijd spiritueel ontwaken in de menselijke ziel van iedereen die nog een hart heeft op aarde.
Het besef dat verandering nodig is in de manier waarop mensen met machts er geen misbruik meer van maken en oorlogen NOOIT een oplossing zijn.