Als je nog steeds twijfelt over het bestaan ​​van chemtrails, zal deze video de kwestie regelen voor je, voor eens en altijd.

Het begint met beelden uit de cockpit van een FedEx vliegtuig, waar twee United States Air Force KC-135 tankers, dikke pluimen materiaal sproeien van uit hun “vleugel-leidingen” op een afstand van 600 meter van het FedEx vliegtuig. De FedEx piloot verzoekt onmiddellijk een andere vlieg hoogte van Air Traffic Control, om daar eenmaal aangekomen op een derde sproeiende tanker te stuiten.
Het is duidelijk dat Air Traffic Control zich niet bewust was van de aanwezigheid van deze drie USAF tankers die werken op commerciële vlieg hoogten. Dit kan zijn gebeurd doordat de militaire vliegtuigen hun transponders hadden uitgeschakeld. Ook blijkt dat de Air Force vliegtuigen niet detecteerbaar waren op de radar.

Deze schokkende beelden worden gevolgd door beelden die door een passagier van een commerciële jet zijn gefilmd, Deze beelden tonen duidelijk dat de tankers dikke rookslierten sproeien die niks weg hebben van normale contrails.

Afsluitend een opeenvolging van nog meer verbazingwekkende beelden van ongelooflijk dikke pluimen van materiaal dat wordt gedumpt door Air Force jets.

Hands down, dit zijn de beste chemtrail beelden die ik ooit heb gezien!