Gary Yourofsky’s inspirerende toespraak over dierenrechten en veganisme gehouden aan Georgia Tech in de zomer van 2010. Luister naar deze fantastische spreker die de mythen en fabels verpulvert, alle feiten op tafel legt, en je helpt ethische keuzes te maken voor een gezond hart en ziel. Zijn charismatische prekende stijl is uniek – een “must-see” voor iedereen die van dieren houdt of de wereld een betere plek wil maken.

 • Jerapah

  Gary Yourofsky is een rare man die heel wat dubieuze uitspraken heeft gedaan. Zijn meest bekende uitspraak is dat vrouwen die een bontmantel dragen verkracht moeten worden, een uitspraak die hij weigert terug te nemen. Bovendien vergelijkt hij het slachten van dieren bij voorkeur met de Holocaust en meent zelfs dat de Holocaust ‘minder erg’ is. Een tijdje terug heeft Yourofsky een video op YouTube geplaatst waarin hij alle Nepalese Hindu’s uitmaakt voor tuig en het betreurt dat niet alle Hindu’s bij de meest recente aardbevingsramp zijn gestorven. Dat slaat helemaal nergens op. Je zou kunnen zeggen dat Yourofsky de Geert Wilders onder de veganisten is. Yourofsky gaat zelfs verder dan Wilders, omdat hij het plegen van geweld tegen dierenmishandelaars toejuicht en verdedigt.

  • Ron

   Dat zijn inderdaad vreemde uitspraken waar ik het ook zeker niet meer eens ben.

   Dat hij het slachten van dieren vergelijkt met de Holocaust kan ik enigzins inkomen. Als je een film als Earthlings bekijkt http://uitdediepte.nl/?p=600 zie je dat het enige verschil is dat het hier om dieren gaat en niet om mensen.

   Verder ben ik van mening dat je met geweld helemaal niets oplost…