Goedendag,

Uit De diepte.nl is een alternatief media platform dat sinds acht maanden “vecht” tegen onrecht, mis-informatie en het dodelijke systeem waarin wij allen meedraaien, in de vorm van het plaatsen van kritische documentaires, opmerkelijke video’s en onthullende artikelen.

Sinds kort is de site gekoppeld aan bepaalde social media sites zoals Twitter en Hyves om de aangeboden informatie wat meer te verspreiden.

Echter is de aangeboden informatie nog vrij eenzijdig omdat 99% aangeboden wordt door mijzelf. Daarom ben ik op zoek naar wat mensen die het leuk vinden om zo nu en dan een artikel of een interessante video of documentaire te plaatsen. Hoe doe je dat? Heel simpel, ga naar www.uitdediepte.nl en klik op de Social login button van je keuze (twitter, hyves, google+) om in te loggen op de site. gebruik je geen social media dan kun je natuurlijk ook een gebruikers account maken op de site zelf. nadat je bent ingelogd kun je bovenin de pagina kiezen voor “nieuw bericht” en dan ga je naar het formulier waar je artikelen en videos kunt toevoegen. Ingezonden stukken komen eerst bij mij terecht zodat ik ze even kan checken alvorens ze op de site verschijnen.

Gebruik je geen social media en wil je ook geen account maken op de site kun je ook hier een artikel plaatsen, echter is het dan niet mogenlijk om video’s te plaatsen en is een maximum van 4 foto’s toegestaan.

Uit De diepte.nl heeft op het moment zo’n 9000 bezoekers per maand en we groeien!
Het is dan ook de bedoeling dat de site zo open mogenlijk is en alles wat binnen het thema van de site past is welkom!

Ik zie jullie inzendingen van harte tegemoet!

Vriendelijke groet,
Ron

 • mooi initiatief. Ik zet deze site op m’n facebook pagina. Heb je al
  psywars
  the war on Democracy
  the trap
  earthlings

  Ik maak deel uit van de groep Desteni. We schrijven dagelijks blogs over de meest uiteenlopende onderwerpen in de samenleving en in onszelf. Daar zit heel veel maatschappijkritisch materiaal bij. Ik kan deze site onder de aandacht bengen, wie weet dat een aantal mensen wat wil posten.
  bedankt
  Martijn

 • Hoi Martijn,
  Dank je wel voor het compliment!
  Van de films die jij noemt staat alleen The Trap niet op de site. Ik zal hem eens opzoeken.
  Een beetje promotie zou geen kwaad kunnen, en mensen die willen posten al helemaal niet! :)

  Wees welkom en nogmaals bedankt!
  /Ron