[iedere week staan de zoeklichten gericht op een documentaire die wat extra aandacht verdient, en daarom een week lang op de voorpagina blijft plakken.]

Deze week staan de zoeklichten gericht op:

Nazi’s & Fascists Founded The EU!

De EU is gebaseerd op de nazi-plannen gepubliceerd in Berlijn in 1942 “De EU is opgericht en aanvankelijk geleid door” ex “nazi’s en fascisten. Net als de Charlemagne Prize toegekend aan Tony Blair, Edward Heath, Roy Jenkins en anderen voor hun rol in het verwijderen van democratische soevereiniteit van de nationale staten van Europa.

RODNEY ATKINSON is een voormalig adviseur van ministers en een internationaal geprezen auteur van 6 boeken over politieke economie en de crisis veroorzaakt door de Europese superstaat. Hij is uitgezonden op radio en televisie in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Joegoslavië, Oostenrijk en de Verenigde Staten, en zijn boeken zijn verkocht in meer dan 50 landen.