Tijdens de Israëlisch-Palestijnse gevechten in november heeft de Joodse staat zeker 18 aanvallen uitgevoerd op de Gazastrook die in strijd waren met het internationale oorlogsrecht.

 

 

 

 

 

 

Tsja, verbaasd? Niet echt toch? We zijn al bijna immuun voor deze berichten, als ze het daglicht al eens zien. Uiteraard horen we daar niet zo veel over van onze zwaar gemuilkorfde pers voorlichters. Die genieten allen een vet salaris om hier juist hun mond over te houden. Geen negatief nieuws over de werkelijke misdaden van dat, voor vele illegale, staatje op gestolen Palestijns land.

Natuurlijk ook geen protesten meer van de VN. Misschien om geen aandacht te hoeven schenken aan de al jaren bestaande resoluties. Heeft niet zo veel zin meer nieuwe uit te spreken, dat lappen ze toch aan hun laars, net zoals men weigert toe te geven over nucleaire middelen te beschikken. Eigenlijk is het allemaal een beetje een lachertje. Niemand wordt nog serieus genomen in deze discussie, ondertussen gaat het landjepik en op grove schaal uitmoorden van de buren gewoon door. Ze noemen het zelfverdediging, en dan mag alles!

Feit blijft wel dat hier al een hele lange tijd ernstig zieke geesten aan het roer zijn. Er is dan ook verdomt weinig tegen te beginnen deze zieke impasse eens te doorbreken. Misschien zou een totale boycot eens wat wakker maken. Als alle buitenlandse orders en exportkansen opdrogen zit men binnen no time met tekorten en overschotten.

Massaal zeggen ‘stik er maar in’. We willen niets meer met jullie te maken hebben. Ga allemaal lekker terug naar dat gestolen strookje land en trek die muur die jullie zo graag willen hebben, (toch een beetje heimwee naar het verleden?), zo hoog op dat we jullie niet meer horen en zien. En doe maar geen moeite, we hebben geen behoefte meer aan contact, een poort of deur maken hoeft dus niet. (Mochten jullie dat toch doen, moeten wij weer aan de andere kant een muur maken, beetje lastig spelletje dan, liever niet.) De internet aansluitingen knippen we aan onze kant wel los dan zijn we ook meteen van het leeuwendeel aan vage hack en cyberaanval acties verlost. En niet vergeten de luchthaven af te breken of alleen nog voor binnenlandse vluchten te gebruiken. Onze patriots staan al aan de grenzen, zou het niet uittesten.

Leer eerst maar eens een paar honderd jaar lang aanpassen aan de omgeving zonder dubbele agenda’s van een handje vol inteelt slachtoffers. Leer eerst maar eens respectvol met iedereen om te gaan. Leer eerst maar eens in het reine komen met de echte eigen geschiedenis i.p.v. de openlijke oorlogspropaganda.

Doeken wij in de tussentijd die corrupte misleidende VN maffia op, afgesproken?
Mooi, kusjes, knuffels en veel kudo’s toegewenst, tot over enkele eeuwen dan maar,

en de groeten van ‘alle andere’.

bron