Een indringende documentaire die licht doet schijnen op de waarheid van de brute pseudo-wetenschappelijke en multi-miljarden fraude die de psychiatrie werkelijk is. Door middel van zeldzame historische en hedendaagse beelden en interviews met meer dan 160 artsen, advocaten, hoogleraren, overlevenden en deskundigen van de geestelijke gezondheids industrie wordt een compleet beeld geschetst van de psychische mishandelingen die feitelijk plaatsvinden bij psychiatrische patiënten.

Let wel, we spreken hier niet over die mensen, die met volledige overgave en liefde in hun functie als psychiatrisch hulpverlenende, hun medemensen willen helpen. In deze film gaat het opnieuw weer over de grote ‘krachten achter de schermen’ van de psychiatrie, vooral ‘Big Pharma’ dus, dat er helemaal NIETS aan gelegen is, om onze medemens te helpen..!

Via ingenieuze trucs en manipulatie worden medicijnen het officiële circuit ingefoezeld, die meer schade aanrichten dan goed doen. Een Nederlands ondertitelde documentaire, die meer dan het bekijken waard is..!

tekst