Stewart Swerlow nam deel aan project Mantouk en is een ‘wisterblower’, of wel klokkenluider. Naar eigen zeggen had hij persoonlijk contact met wat we reptielachtigen noemen. In dit filmpje vertelt hij over de agenda van the Illuminati en dat er een ‘false of a Alien attack on earth’ zal komen. De plannen zijn niet bepaald om vrolijk van te worden: mind controll, het vergiftigen van voedsel, water, lucht. Enfin, niets nieuws onder de horizon, maar het is altijd interessant om verschillende standpunten te horen. Met ook hier weer een bijdrage van David Icke.

(playlist 9 videos)

Tip van Paulus

  • Ik weet dat er veel controverse is rond D. Icke, maar het is een van mijn helden. De lezingen die hij geeft resoneren diep in me, en hebben mn leven positief veranderd. Mn perspectief is veel breder geworden, en mn begrip van de wereld om me heen is explosief toegenomen.

    Daarnaast zijn veel voorspellingen 100% realiteit geworden, en heeft deze man als persoontje miljoenen weten te bereiken, met dezelfde boodschap als die van mij : We are all one.