Project Bluebeam, is volgens sommigen, een hedendaags ‘top secret’ plan dat georchestreerd werd door NASA, dat in vier fasen poogt, om de eerste wereldwijde “valse vlag aanval” te bewerkstelligen die uitgevoerd zal worden met behulp van 3D holografische technologie.

Volgens Serge Monast, zal Project Bluebeam uit vier fasen bestaan: en zal afgesloten worden met een soort Apocalyps bestaande uit ELF straling (radiografische straling in de ether):

Ten eerste, zullen aardbevingen nieuwe archeologische vondsten blootleggen, waaruit zal blijken dat alle ‘religieuze basisdoctrines’ verkeerd begrepen en verkeerd geïnterpreteerd werden.

Ten tweede, zal het beeld van God sprekend in alle talen over de gehele wereld aan de hemel verschijnen in een gigantische ruimte Show met laser projecties bestaande uit meerdere 3-dimensionale holografische beelden.

Ten derde, elektronische telepathie met behulp van ELF, VLF en LF golven zullen de hersenen binnentreden, geïntegreerd en verweven met het natuurlijke denken, om een kunstmatige gedachten te vormen waarbij iedereen zal geloven dat God tot hen spreekt, vanuit hun eigen ziel.

Ten vierde, een elektronische universele “bovennatuurlijke” openbaring ontworpen om te misleiden, zal de mensheid laten geloven dat er een buitenaardse invasie op handen is, wat de Christenen zal laten geloven dat er een opname op komst is, en dat de aliens gekomen zijn om hen te redden, en iedereen ervan overtuigt dat er zich een wereldwijde satanische bovennatuurlijke kracht aan het manifesteren is die wereldwijd zal doordringen – door glasvezel, coax-kabels, elektrische en telefoonlijnen – die overal onontkoombaar zal zijn. tekst

Update: Onderstaand fimpje toegevoegd.