Door Jim Beame

Onder de mensheid bevindt zich een voor de meesten onzichtbare groep die de aarde en alles wat leeft aanzienlijke schade toebrengt. Deze van het mensdom geheel afwijkende categorie vormt een probleem van ongekende proporties en is in feite een van de belangrijkste vraagstukken waamee we te kampen hebben.

Toch is de gemiddelde burger totaal niet op de hoogte. Het lijkt alsof men het bewust in de doofpot wil houden, misschien juist omdat veel van de machthebbers er onderdeel van uitmaken. De wereldberoemde psychiater Hervey Cleckley spreekt hier over een “universele samenzwering ter vermijding.”

Het is een groep die functioneert vanuit het reptielenbrein, moeiteloos kan “shape shiften” en prooien opneemt met een reptielenblik. Ze zijn koudbloedig in optreden en kennen geen emoties als u en ik. Degenen die de “universele samenzwering ter vermijding” trachten te doorbreken wacht ongeloof of ridiculisering. Therapeuten, artsen, psychologen en rechtsdienaren nemen de slachtoffers die het verschijnsel durven aan te kaarten vooralsnog nauwelijks serieus. Dat was ook Cleckleys ervaring.

Een van de bekendste klokkenluiders die het fenomeen wereldkundig probeert te maken is de Britse David Icke. Icke waarschuwt al jaren voor wat hij noemt de “reptilians” die zonder blikken of blozen de ergste misdaden op de mensheid plegen en ons verleiden en manipuleren in steeds wisselende hoedanigheden. Icke is hierom volslagen belachelijk gemaakt en voor gek verklaard. Heeft hij gelijk?

Lees hier verder

 • Aangever

  Beste moderator, bedankt voor het plaatsen!

  Wilde dit, naar mijn mening, indrukwekkend en verhelderend artikel graag wat breder onder de aandacht brengen. Hierbij nog een verzoekje: De url van de link is niet helemaal goed: de cijfers erachter verwijzen naar een reactie op het artikel, wat niet de bedoeling is. Zou je dit ajb nog willen veranderen naar: http://www.anarchiel.com/display/de_reptilians_zijn_onder_ons ?!?

  Bvb (nogmaals)DANK!

 • Hoi Aangever,
  Ik had de link zo binnengekregen, maar heb hem aangepast.
  Bedankt voor het insturen!

  /Ron

 • yvonne

  bea bilderberg is er 1 van

 • robbinghood

  als trix er een van is, moet de rest het toch ook zijn!?