Gardasil en Cervarix, de twee vaccins tegen baarmoederhalskanker worden zwaar gepromoot door artsen, sociale media en reclamecampagnes. In Nederland krijgen meisjes van 12 tot 16 jaar Cervarix aangeboden en in België krijgen meisjes van 12 tot 18 jaar Cervarix of GardasiI aangeboden. De HPV-vaccinatie bestaat uit drie prikken in 6 maanden. Er is echter geen enkel bewijs dat de vaccins baarmoederhalskanker voorkomen!

Medische instanties beweren dat baarmoederhalskanker wordt veroorzaakt door het Humaan Papilloma Virus maar 90% van de HPV-infecties verdwijnen vanzelf en vormen geen risico voor gezonde vrouwen. 90% van alle doden door baarmoederhalskanker komen voor in de derde wereld door ondervoeding, slechte hygiëne en gebrek aan uitstrijkjes.

HPV-infecties komen veel voor. Er zijn meer dan 100 HPV-typen, waarvan zo’n 20 een verhoogd risico hebben en mogelijk kanker kunnen veroorzaken. Gardasil en Cervarix claimen bescherming tegen HPV-typen 16 en 18 die 70% van de gevallen van baarmoederhalskanker zouden veroorzaken. Omdat de HPV-vaccins niet beschermen tegen andere HPV-typen, blijven uitstrijkjes na vaccinatie noodzakelijk!

Gardasil en Cervarix bieden GEEN bescherming voor vrouwen die al een HPV-infectie hebben en verhogen de kans op kankercellen verhogen met 44,6%!

HPV-vaccinaties hebben geleid tot beroertes, epilepsie, verlamming, duizeligheid, flauwvallen, coma, hoofdpijn, slapheid, chronische vermoeidheid, auto-immuun ziekten, gewrichtspijn, hartproblemen, korte adem, hairuitval, gewichtsverlies, misselijkheid, stemmingswisselingen, slapeloosheid, huiduitslag, jeuk, zwellingen, zenuwpijn, spierpijn, rugpijn, opgezette lymfeklieren, spraak en oogproblemen, gehoorverlies, trombosis, vergrote lever, menstruatiepijn, vergrote eileiders, eierstokcysten, onvruchtbaarheid, spontane abortussen, miskramen, geboorteafwijkingen, baarmoederhalskanker en meer dan 100 sterfgevallen!