[iedere week staan de zoeklichten gericht op een documentaire die wat extra aandacht verdient, en daarom een week lang op de voorpagina blijft plakken.]

Deze week staan de zoeklichten gericht op:

After the Tribulation

Satan werkt achter de schermen aan het opzetten van een wereld regering en een wereldreligie ter voorbereiding van de Antichrist. Hij heeft de moderne evangelische christenen laten geloven dat ze zullen worden verwijderd van deze aarde vóór de Great Tribulation plaatsvindt. Deze doctrine, die bekend staat als de pre-tribulation rapture, leert dat Christus elk moment kan terugkeren, en dat er geen tekenen zijn van zijn komst. Als gevolg van dit bedrog, zijn de meeste christenen volledig onvoorbereid op waar de Bijbel ons voor waarschuwd.
Film-maker Paul Wittenberger (What in the World are They Spraying? En The Great Culling), Pastor Steven L Anderson, dominee Roger Jimenez, en de creation scientist Kent Hovind, bewijzen vanuit de King James Bijbel dat er verrukking zal plaatsvinden na de verdrukking, maar voor God zijn toorn zal uitgieten op deze aarde. Ook worden in het Zoeklicht van deze week Satan’s plannen voor een mondiale regering en nieuwe wereldorde onthuld.