William James Guy Carr (2 juni 1895-02 oktober 1959) was een Canadese marine-officier en auteur van o.a. The Pawns in the Game. Door zijn oorlog en marine ervaringen vond hij een algemeen publiek en wordt hij vandaag de dag herinnerd als een complot theoreticus. Hij is de meest invloedrijke bron in het creëren van de Amerikaanse Illuminati demonologie”, aldus de Amerikaanse folklorist Bill Ellis. Carr was ook de auteur van de beroemde boeken over de Engels onderzeeër oorlog, evenals een populair docent.

In de jaren 1950 was hij de leider van de anti-communistische Nationale Federatie van Christelijke leken van Toronto. Hij was ook een van de voorzitters van de Naval Club van Toronto.

Dit is een 100 minuten durende opname van zijn beroemde toespraak gegeven in Chicago vlak voor zijn dood in 1957. Zijn boodschap doorstaat staat de tand des tijds en is zeer relevant voor ons vandaag.

Lees hieronder het boek Pawns in the Game van William Guy Carr:

 • Erik

  Ik heb ooit een gedeelte van het boek gelezen en het is zeer aan te raden, vooral het gedeelte over monetaire manipulatie. De speech kende ik nog niet, bedankt daarvoor!

  Gr,
  Erik

 • Hoi Erik,
  Geen dank, graag gedaan!
  Ik kon ze alletwee nog niet en heb pas een klein maar indrukwekkend stuk van de speech geluisterd. Het boek ben ik vandaag aan begonnen maar dat gaat nog wel even duren voordat het uit is ben ik bang.. Ongelooflijk dat er zo lang geleden al mensen waren die zo veel van deze zaken afwisten, en waarschuwde dat we in the pre-final stage van het illuminati spel zaten. En dat we, nu we in the final endgame zitten er nog zo weinig mensen zijn die dit willen geloven!