[iedere week staan de zoeklichten gericht op een documentaire die wat extra aandacht verdient, en daarom een week lang op de voorpagina blijft plakken.]

Deze week staan de zoeklichten gericht op:

While You Were Sleeping.

Een blik op de profetische vervulling van de verschillende verklaringen van prominente auteurs, media, academische bronnen en geschriften. De genetische manipulatie is verwant aan tovenarij en hekserij die alle gesanctioneerd en bekrachtigd zijn door het afvallige systeem van Rome. In de tussentijd, terwijl dit allemaal aan de hand was grijpen de Verenigde Staten langzaam de handen van Rome voor het aangaan van spirituele banden. Wat zijn de gevolgen van deze dingen voor de mensheid? Zal dit leiden tot de theocratische machtsmonopolie waarover gesproken wordt in Openbaring 13 en andere geschriften? Ontdek het hier.