[iedere week staan de zoeklichten gericht op een documentaire die wat extra aandacht verdient, en daarom een week lang op de voorpagina blijft plakken.]

Deze week staan de zoeklichten gericht op:

September 11 – The New Pearl Harbor.

“September 11 – The New Pearl Harbor” is een 5 uur durende documentaire die 12 jaar publiek debat over 9/11 samenvat. Terwijl in de eerste plaats gericht op een algemeen, niet geïnformeerd publiek, bevat de film ook een aantal nieuwe bevindingen die van belang kunnen zijn voor gevorderde onderzoekers.

 

 

 • Reinier

  Mooie documentaire! ik sta te kijken van de harde feiten die ze hier aan het licht brengen.
  Ik zou niet in de schoenen van een Debunker willen staan die dit nog moet ontkrachten.
  je zou haast denken dat 911 geen complot meer was, omdat het eigenlijk te slecht in elkaar is gedraaid om het geloofwaardig te maken.

  Wat de volgende taak zou zijn is dit bekend maken bij `het grote publiek`
  wat nog niet helemaal mee zal vallen, want ik denk dat de NOS dit niet
  direct om 20uur als 1e headline uit zal zenden.
  Maar internet bied hierbij gelukkig wel een goed alternatief.

  • Ron

   Het jammere feit is alleen dat in 2002 al de eerste documentaires uitgebracht werden met dezelfde harde feiten, en dat het dus twaalf jaar later nog steeds niet gelukt is om dit bij het grote publiek te laten doordringen.

   Sterker nog, ieder jaar worden er in de week van 11 September allerlei documentaires uitgezonden die deze feiten totaal negeren en het publiek in de waan laten dat een stel ‘terroristen met stanleymessen”, die zich in een grot verschuilen, dit op hun geweten hebben.
   Ook als je mensen in je omgeving probeert te overtuigen van deze feiten wordt je al heel snel vreemd aangekeken en in het comploters hoekje geplaatst.

   Wat nodig is zijn “wakkere” mensen die zich niet meer schamen, en niet meer bang zijn om “gek” gevonden te worden. Mensen die hun bek opentrekken om iedereen de waarheid in te laten zien.

   Als die media het niet doet moeten wij het doen!

   • Tijn

    Ik denk dat je mensen aan een stoel zal moeten vastbinden om ze zover te krijgen om deze documentaire te kijken. De waarheid is te heftig en heeft teveel implicaties voor hun visie op de wereld.

    • Ron

     Ik ben het met je eens Tijn. Mensen kunnen de waarheid niet handelen omdat het hun gevoel van veiliheid te zwaar aantast en kiezen ervoor om de ogen te sluiten. Misschien is dat vastbinden aan een stoel geen gek idee! ;)

     Bedankt voor je reactie(s)!

 • Reinier

  Je moet je er niet in vergissen hoe sterk tv radio en kranten staan.
  Vaak hoor je mensen zeggen over welk onderwerp dan ook, als je vraagt: hoe weet je dat?
  krijg je als antwoord: nou stond in de krant…. punt uit.
  Terwijl iedereen op welke schaal dan ook wel fouten heeft ontdekt bijvoorbeeld bij een gebeurtenis waar je zelf bij bent geweest.
  Er wordt altijd van uit gegaan dat alles wat de media ons voorhouden waar is.
  Ik sta er dus niet van te kijken dat het na 12 jaar nog niet is gelukt om door te dringen met zo`n grote tegenstander tegenover je.

  Toch ben ik van mening dat je nooit moet opgeven en lekker tegen `het systeem` aan blijven schoppen.
  We moeten er alles aan doen om zeker geen makke schapen te worden die alles zomaar pikken.

  • Ron

   Ja ik weet het, het vertrouwen in de media zit bij de meeste mensen te diep geworteld om tot een snelle onthulling te komen van dit probleem. Maar voor mij is 911 zo’n beetje het enige tastbare en duidelijke bewijs dat er iets goed mis is, voor iedereen te zien en te snappen. Daarom ben ik misschien een beetje ongeduldig… ;)

   Makke schapen zijn we al, ben ik ook altijd geweest, totdat ik documentaires als bovenstaande ging kijken en er achter kwam wat een gevaarlijke poppenkast het eigenlijk allemaal is.

   Teruggaan naar deze makke splaaptoestand is voor mij onmogelijk!

 • Tijn

  Als je accepteert dat de officiële versie van 9/11 een leugen is, dat het een false flag operatie was, dan zet dat je hele wereld op z’n kop. Het grote probleem met dit soort documentaires is dat het overgrote deel van de bevolking deze feiten niet onder ogen kan of wil zien.
  Op grond van 9/11 heeft het westen minstens anderhalf miljoen mensen vermoord, mensen gemarteld, onze vrijheid ingeperkt, etc. Vindt je het gek dat mensen er alles aan doen om maar niet met de waarheid over 9/11 geconfronteerd te worden?