Joe Cross komt erachter dat hij 100 pond te zwaar is en dat hij lijdt aan auto-immuunziekte, en realiseert zich dat hij een kruispunt in zijn leven bereikt heeft. Hij realiseert zich ook dat hij “Vet, ziek en bijna dood is” en voert een persoonlijke missie om de voedingsgewoonten en levensstijl die hij heeft te veranderen.


re-post

 • Ireen Arts

  gisteren de film bekeken, wat zeer verhelderend was. En hoe hij zich door al dat sap zoveel beter gaat voelen en zelfs hersteld om geen medicatie meer nodig te hebben. Prachtig om te zien hoe Joe anderen weet te inspireren om het ook te proberen. Je hebt niks te verliezen behalve dan je ongezonde eetgewoontes en veel gewicht.

  • Ron

   Mooi samengevat Ireen!
   Welkom op de site :)

   /Ron

   • Ireen Arts

    ja, dankje, we zijn ook begonnen met sappen.. machine gekocht en heel veel verse groenten en fruit.. drinken in elk geval 2 maal daags ieder 2 glazen vol sap. En 1 keer eten we vast voedsel , we moeten nog wennen aan dat je niks meer kauwt. Het gewicht gaat gestaag naar beneden , bij mij meer als bij mijn man. Maar dat is kwestie van tijd denk ik.

    • Ron

     Wat goed dat jullie door deze film geinspireerd zijn tot een betere levenstijl! En leuk ook om te zien dat er via deze site in ieder geval iemand is die aan het denken gezet is… ;)

     Heel veel succes met deze nieuwe stap in jullie leven en hou vol!! :)

     /Ron