[iedere week staan de zoeklichten gericht op een documentaire die wat extra aandacht verdient, en daarom een week lang op de voorpagina blijft plakken.]

Deze week staan de zoeklichten gericht op:

911 Explosief Bewijs, experts spreken zich uit.

 

Afgelopen tweede kerstdag een verhitte discussie gevoerd met mijn schoonvader over 911. Deze goede man is er natuurlijk van overtuigd dat alles wat er over op TV is verschenen ook daawerkelijk de waarheid is, net zoals het gros van de mensen. Bij sommige argumenten die ik aanbracht viel hij wel even stil maar voor hem staat nog steeds als een paal boven water dat Al Qaida deze torens met vliegtuigen heeft laten instorten.
 
Na afloop van de avond liet mijn schoonvader mij weten de degens volgende keer weer te willen kruisen, dus vertelde ik hem dat hij zich dan wel eerst moest gaan verdiepen in de materie. Ik ga hem dan ook de link naar deze documentaire sturen…
 
Deze film bevat messcherp bewijs van meer dan 40 experts op het gebied van bouwkunde, hoogbouw architectuur, natuurkunde, scheikunde, brandbestrijding, metaalkunde en controlled demolition. Het is een must see voor elke nonbeliever.
 
De film was al eerder op deze site te bekijken maar was na de crash van de site verdwenen.
 
Ook voor 2014 zeg ik dat deze film zo veel mogelijk gedeeld en bekeken moet worden want als de mensen hier niet wakker van worden weet ik het ook niet meer!
 
Maak er wat moois van in het nieuwe jaar!

 

 

 • Reinier

  Hoi Ron

  Ben benieuwd hoe het afgelopen is hiermee?
  Hebben jullie inmiddels `de degens weer gekruist?`

  Heeft hij inmiddels de documentaire gezien?
  denk dat het lastig zal worden om hem te overtuigen

  Gr Reinier

  • Ron

   Hey Reinier!

   Nee we zijn nog niet in de gelegenheid geweest er weer eens over te beginnen.
   Hij heeft de docu nog niet gezien maar mocht het er van komen zal ik hier posten wat de uitkomst is..

   • Reinier

    Leuk! ik kijk er naar uit