[iedere week staan de zoeklichten gericht op een documentaire die wat extra aandacht verdient, en daarom een week lang op de voorpagina blijft plakken.]

Deze week staan de zoeklichten gericht op:

Geoengineering And The Collapse Of Earth.

Ik heb wel grijze haren maar ik ben nog niet zo oud. Jong genoeg in ieder geval om een periode in mijn leven gekend te hebben waarin ik games speelde. Eerst op mijn PC en later op de Nintendo of XBox. Niet dat ik een gamer was maar ach, ik moest wat met mn tijd. Een spel dat ik graag speelde was “Populous The Beginning” In dit spel speelde je een soort God die de macht had over een aantal spreuken waarmee hij/zij, orkanen, aarbevingen en vulkaanuitbarstingen kon laten gebeuren, om zo de vijand te doden en zijn land in te nemen.
 
Onze wereld vandaag de dag gaat steeds meer op dit spel lijken. De grote machten hebben hun eigen weermachines gecreëerd en als goden dompelen ze de wereld onder in een lawine van stormen, overstromingen, aardbevingen en nog veel meer.
 
Dood en verderf is wat er gezaaid wordt.
 
Alleen is dit geen nieuw level van een spelletje, game over is game over voor alles en iedereen. Dood is dood.
 
Lijkt wel oorlog!
 
 
Kon je tijdens het zien van Al Gore’s propaganda film “Inconvenient Truth” je ogen niet droog houden bij het zien van al het leed dat wij, de mensen onze planeet allemaal aandoen?
Kijk dan zeker naar deze zeer krachtige en zeer verontrustende presentatie van Dane Wigington (maker van o.a. What in the world are they spraying? over geoengineering (chemtrails) (HAARP), en het afsterven van al het leven op onze planeet, door deze geoengineering programma’s. Kijk om te zien wat de werkelijke reden is van het opwarmen van de Aarde, het afsterven van de bomen, de dieren, de zeeën en uiteindelijk de mensen.
 
Geoengineering = Weather warfare!