Mochten en na het het zien van onderstaande video’s nog mensen zijn die geloven dat het hier om contrails gaat moeten ze zich meteen geestelijk na laten kijken. Wat je hier namelijk duidelijk ziet is het aan en uitzetten van chemtrail sproeisystemen. Het is namelijk zo dat om een contrail te onderbreken zoals in de video te zien is de piloot de motor van het vliegtuig herhaaldelijk uit zou moeten zetten, en dat lijkt mij het laatste dat je als piloot wil!

Bron en Hier

 • Paul

  Wat nou aan en uitzetten?, ding stottert als een malle! Denk je nou echt dat die piloot dat knopje bedient zoals Hector Salamanca? lijkt me niet…trekt onnodig aan dacht.

  • Ron

   Tuurlijk bedient hij die knop. Hij stijgt toch niet op met het sproeisysteem aan? Die zet hij pas later aan. Misschien is hij aan het testen ofzo… En of de piloten nou wel of niet op die knop zitten te drukken, of dat die vliegtuigen haperende motoren hebben doet er niet zoveel toe, feit is dat deze vliegtuigen aan het sproeien zijn.

   Bedankt voor je reactie, en voor je vriendelijke toon! ;)