De WTC-torens zijn op 11 september 2001 ingestort door gecontroleerde explosies en niet doordat de stalen constructie smolt door de hitte, zoals de VS beweert. Dat hoorden studenten van de TU Delft gisteravond (16-04-2015)in een lezing georganiseerd door Studium Generale. Die club is verbonden aan de TU en heeft de oprichter van Architects and Engineers for 911 Truth, Richard Gage, uitgenodigd. En daar is de TU Delft niet blij mee.

Normaal is het het werk van complotdenkers, maar sinds een paar jaar zijn er ook wetenschappers en andere professionals die vraagtekens zetten bij de aanslagen. Waaronder AE911Truth. Bij die groep zitten 2300 architecten en ingenieurs, die op basis van hun technische achtergrond zeggen dat de torens zijn ingestort met behulp van explosieven.


(klik op CC op de YouTube speler voor ondertitels)

UPDATE: Nu met NL ondertiteling door Irma Schiffers!